Seleccionar página

Trenutno je Nooceptin najboljši nootropni dodatek na trgu

Slišali ste, da telovadba s prijatelji zahteva odgovornost, vendar je to res? Je to potrebno, da boste še naprej vadili? Odgovor je da, da bo!

Poglejmo, koliko bi morali telovaditi, kako prevzeti odgovornost sebe in svojega prijatelja in kje začeti.

Koliko dejavnosti bi morali izvajati?

Po podatkih ameriškega ministrstva za zdravje in socialne zadeve (HHS) bi si morali odrasli prizadevati za vsaj 150 minut do 300 minut zmerno intenzivne vadbe na teden. Sprejemljivo je tudi petinsedemdeset minut do 150 minut intenzivne intenzivnosti. Lahko celo naredite kombinacijo obojega!

Po 300 minutah zmerne vadbe na teden boste imeli še več koristi.

Pogovorimo se o intenzivnosti. Intenzivnost je količina dela, ki ga opravljate, ali količina napora, ki je potrebna za izvedbo dejavnosti.

Kakšna je torej razlika med zmernim in močnim? Vzemimo za primer hojo. Hitra hoja bi veljala za zmerno aktivnost, medtem ko bi bil tek ali tek živahna dejavnost. Za še boljšo razčlenitev lahko intenzivnost izmerimo v metaboličnem ekvivalentu naloge ali MET. To je poraba energije, ki je potrebna za izvedbo naloge. 1 MET je enak sedenju v mirovanju.

Zmerno intenzivne dejavnosti segajo od 3,0 do 5,9 MET. Kot je navedeno zgoraj, je to lahko hitra hoja, čiščenje hiše ali delo na dvorišču.

Stopnja razpona dejavnosti intenzivne intenzivnosti 6,0 ali več v MET. To je lahko tek, stopnice ali intenziven fitnes.

Dvakrat na teden se udeležite tudi telesne dejavnosti za krepitev mišic. To je lahko trening moči, trening odpornosti ali vaje vzdržljivosti. To so vaje, ki bodo povečale vašo skeletno moč, moč in vzdržljivost. Obstajajo tri komponente aktivnosti za krepitev mišic:

Intenzivnost. Koliko teže dvigujete?

Pogostost. Kako pogosto se ukvarjate s to dejavnostjo?

Seti in ponovitve. Koliko vsake vaje?

Odgovornost

V neki študiji so bila določena tri merila glede socialnih vplivov na vztrajnost pri vadbi:

 • V družbenem okolju zmerno aktivni posamezniki privabijo sedeče posameznike k bolj aktivnemu vedenju.
 • Če želite nadzorovati stopnjo osipa zmerno aktivnih posameznikov, zagotovite enostaven dostop do telovadnic, ki so primerne za tiste z zasedenimi urniki.
 • Odvračanje od sedečega vedenja bo zmanjšalo stopnjo osipa zmerno aktivnih posameznikov.

V bistvu boste morali poiskati zmerno aktivnega prijatelja s podobnim urnikom vadbe, ki vam bo pomagal, da se ga boste držali. Čeprav se minimalna priporočila HHS morda zdijo zastrašujoča, če to storite s prijateljem, ne boste samo odgovorni, temveč boste s prijateljem ustvarili še globljo vez!

Še dlje, če veš, da te nekdo nekje čaka, mu nočeš nasprotovati! In enako velja za njih.

Nekateri vadbeni studii poskušajo zgraditi tudi skupnost. Z doslednim obiskovanjem tečaja teden za tednom vas bodo osebje in inštruktorji spoznali in pričakovali, da vas bodo tam videli. Če se ne prikažejo, so lahko razočarani, ker vas tisti dan ne bodo videli.

Neka študija je identificirala tri komponente, ki izboljšujejo spoštovanje telesne pripravljenosti:

 • Strukturirane vadbene ure s skupinsko dinamiko. To vključuje zmanjšanje ustrahovanja ter osebno in skupinsko odgovornost.
 • Vključevanje v družbene medije. To opolnomoči udeležence in ima kanal za odgovornost prek spletnega sodelovanja.
 • Udejstvovanje zunaj okolice fizične telovadnice. To ni samo sodelovanje z drugimi udeleženci, temveč razširjeno sodelovanje zunaj skupine.

Skratka, če nimate prijatelja, ki bi se prav tako ukvarjal s fitnesom, se lahko pridružite telovadnici s tesno povezano skupnostjo, ki vas prav tako lahko privede do odgovornosti.

Torej, kje začeti?

Medtem ko so študije pokazale, da pridružitev športni ekipi res spodbuja prosocialno vedenje, ni povsem potrebno. Osredotočite se na iskanje telovadnice ali fitnes studia, ki ima tečaje, ki vas ne le zanimajo, ampak se prilegajo tudi vašemu urniku. Ta telovadnica ali studio mora imeti odprto, gostoljubno skupnost, katere del lahko vidite.

Prvi korak je pridružitev. Prikazujte se istemu razredu iz tedna v teden. Spoznajte osebje in inštruktorje. Povabi prijatelja. Kmalu boste začeli nenehno telovaditi.

HHS priporoča 150 – 300 minut zmerno intenzivne vadbe ali 75 do 150 minut intenzivne dejavnosti na teden. Zmerna aktivnost je hitra hoja v primerjavi z močno aktivnostjo, ki bi bila tek ali tek. Poleg tega dodajte dva dni na teden aktivnosti za krepitev mišic.

Obstajata dva načina, da svoji fitnes rutini dodate socialni vidik za odgovornost. Prvi je, da se pridružite telovadnici ali studiu z že vzpostavljeno aktivno skupnostjo. Poiščite tečaj, ki ustreza vašemu urniku, in se redno pojavljajte. Ko boste spoznali druge vpletene, bo sčasoma vse lažje.

Drugi način je, da zgrabite prijatelja, ki je že srednje aktiven! Poiščite dejavnost, v kateri uživata oba, in določite urnik.

Nootropiki so snovi, ki izboljšujejo delovanje možganov, zlasti kognicijo in spomin. Spojine, razvrščene kot nootropiki, običajno niso zdravila, saj so zelo varne, njihovi učinki pa so skupek subtilnih sprememb in ne prehodno visoko stanje. Nekatera zdravila na recept imajo nootropni učinek, vendar je njihov varnostni profil omejen.

Nootropiki vas ne naredijo pametnejšega. Namesto tega molekule dodatka uravnavajo potrebne biokemične komponente v vaših možganih, da vas ohranjajo na najvišji ravni mentalne zmogljivosti. Učinki nootropnih dodatkov običajno postanejo očitni pri dolgotrajni uporabi.

Najboljši nootropni dodatki: ožji izbor

 1. NooCube — odličen za zaščito pred «utrujenostjo zaslona»
 2. Nooceptin — najboljši vse-v-enem nootropiki za osredotočenost in spomin
 3. Vyvamind — idealen za duševno in fizično zmogljivost
 4. Hunter Focus – najboljši nootropiki za simptome ADHD
 5. Mind Lab Pro — visokokakovosten nootropik za izboljšano sposobnost učenja
 6. Oweli Neuro — visoko ocenjeni nootropiki za anksioznost in stres
 7. CentraPeak — močan nootropik za zdravje moških
 8. Nuzena Neuro Focus+ — dobra nootropna formula za razpoloženje in motivacijo
 9. Kaged Mindset + kofein — dober nootropik za športnike in bodybuilderje
 10. Brainzyme — zanesljiv nootropik za uravnavanje energije in telesne teže

Kako izbrati najboljše nootropike?

Ko izbirate najboljše nootropike v letu 2023, morate poleg iskanja cenovno najugodnejše ponudbe na trgu in najučinkovitejših odmerkov upoštevati še druge vidike:

Sestavine Naravne in klinično dokazane sestavine
Standardi izdelave Proizvajalec s certifikatom GMP
Zadovoljstvo kupcev Nepristranske povratne informacije strank
Odobritev tretjih oseb Preizkušeno in odobreno s strani neodvisnih organizacij tretjih oseb
 • Sestavine. Bistveno je, da izberete nootropike, oblikovane z naravnimi in klinično dokazanimi sestavinami. S tem boste prepričani, da vaši dodatki delujejo brez škodljivih učinkov.
 • Standardi izdelave. Poiščite dodatke, proizvedene v obratih s certifikatom GMP. Dobri proizvodni standardi zagotavljajo, da dodatki ostanejo čisti od strupenih kemikalij skozi celotno proizvodnjo.
 • Zadovoljstvo kupcev. Preberite ocene in povratne informacije prejšnjih uporabnikov, da pretehtate njihove izkušnje z dodatkom. Nepristranske ocene strank kažejo na zanesljivost blagovne znamke.
 • Odobritev tretjih oseb. Poiščite nootropike, ki so jih testirali neodvisni in verodostojni laboratoriji. Testiranje tretjih oseb dokazuje učinkovitost, kakovost in absorpcijo dodatkov.

Najboljša nootropna dopolnila in pametna zdravila v letu 2023: Pregled

V tem pregledu si ogledamo več ponudnikov mešanic nootropnih dodatkov. Glavne sestavine teh vrhunskih nootropikov so podobne. Kljub temu so razlike v sestavi dovolj pomembne, da lahko primerjamo in primerjamo vsak dodatek ter na podlagi vsakega utemeljimo priporočila za doseganje določenega načrtovanega cilja.

Naslednji seznam najboljših nootropnih dodatkov za možgane je bil ustvarjen ob upoštevanju ugleda blagovne znamke, zaupanja strank, cene na porcijo ter kakovosti in učinkovitosti nootropnih sestavin.

1. NooCube — odličen za zaščito pred «utrujenostjo zaslona»

NooCube je kombinacija 13 naravnih in znanstveno utemeljenih sestavin. Eden izmed njih je patentirana mešanica 3 karotenoidov — LUTEMAX® 2020. Karotenoidi naj bi bili zdravi za vaše oči ter izboljšajo njihov odziv na stres in verbalni spomin.

Druga inovativna dodatka sta resveratrol in pterostilben, ki sta močna antioksidanta. Te sestavine lahko tudi optimizirajo delovanje možganov in preprečijo nevrodegeneracijo.

NooCube je dnevna spodbuda brez kofeina za več energije in stalno osredotočenost. Z 2 kapsulama zjutraj odpravite kognitivno brezdelje z varnimi odmerki in brez stranskih učinkov.

Primerjali smo formulo NooCube s formulo Oweli Neuro. Slednji vključuje predvsem vitamine in minerale ter ima lastniško mešanico 17 nootropikov, med njimi DMAE in DHA, ki morda nista dovoljena v nekaterih državah. Noocube vsebuje 13 naravnih sestavin, med njimi LUTEMAX® 2020, zakonito in nagrajeno kombinacijo za zdravje možganov in oči.

Nootropi NooCube so zakoniti po vsem svetu. Čeprav je cena primerljivo višja, blagovna znamka ponuja 60-dnevno garancijo vračila denarja, če niste zadovoljni s svojimi dodatki.

???? POSEBNA PONUDBA: Prihranite 15 USD in prejmite BREZPLAČNO poštnino za svojo mesečno zalogo NooCube!

Prednosti

 • 13 znanstveno podprtih naravnih sestavin
 • Cenovno dostopne

Slabosti

 • Vsebuje alergene (gluten, soja, žita)

2. Nooceptin — najboljši vse-v-enem nootropiki za osredotočenost in spomin

Trenutno je Nooceptin najboljši nootropni dodatek na trgu. Nooceptin je sestavljen iz 7 znanstveno dokazanih sestavin z najhitreje delujočim citikolinom in levjo grivo za dolgoročne učinke. Izvlečki panax ginseng in Rhodiola rosea so poleg nevroprotektivnih učinkov odgovorni tudi za zmanjšanje anksioznosti in povečanje koncentracije. Sestavine v Nooceptinu, njihovo odmerjanje in opustitev kofeina ga naredijo najmočnejšega nootropika.

Za nekatere posameznike, Nooceptin v primerjavi https://active-keto-gummies-official.top/. -boljši počitek/ .

Contents

Call Now Button