Seleccionar página

Cum să săriți sau să întârziați o perioadă folosind controlul nașterii

Unii oameni încearcă să sară perioadele pentru a evita inconvenientele, în timp ce călătoresc, de exemplu.

cum să sară sau să întârzie o perioadă folosind controlul nașterii

pentru a sări o perioadă folosind o tradițională Pilula combinată, o persoană trebuie să ia pastile active în fiecare zi fără întrerupere.

Dacă un pachet conține pastile active și pastile placebo, acestea sunt de obicei etichetate clar. Sau, pastilele placebo pot fi o culoare diferită de pastilele active.

O persoană poate continua să ia pastile active până când este gata să aibă o perioadă. Nu luați pastile active timp de 1 săptămână va declanșa menstruația.

Unele tipuri de pastile de control al nașterii suprimă perioade pentru o perioadă de timp stabilită.

mărci de pastile care suprimă menstruația timp de 3 luni la un Timpul include:

Alte metode de control al nașterii reduc, de asemenea, frecvența perioadelor. Unele exemple includ:

 • Nuvaring, un tip de inserție vaginală contraceptivă
 • Un dispozitiv intrauterin, sau DIU, care eliberează Progestin
 • un implant de progestină sau Injecție, cum ar fi Depo-Provera Shot

Riscuri și efecte secundare

Este în general sigur să folosiți pastile de control al nașterii pentru a omite o perioadă. Cu toate acestea, pot exista câteva riscuri și efecte secundare.

Un risc este sângerarea avansată.

Descoperirea sau sângerarea de retragere poate apărea după ce o persoană ratează câteva perioade sau mai mult. Sângerarea poate părea ca depistare, dar se poate asemăna cu o perioadă obișnuită. Momentul sângerării descoperite este variabil și este posibil să nu se întâmple la unii oameni.

Unele mărci de pilule sunt mai susceptibile să provoace sângerare descoperită decât altele. Dacă acest tip de sângerare are loc frecvent, o persoană ar trebui să vorbească cu un medic despre alternative.

Oricine este interesat să schimbe tipurile de control al nașterii ar trebui să se verifice, de asemenea, cu furnizorul de asigurări despre care sunt copertele de poliță.

Un alt risc implică o sarcină accidentală. Este posibil ca o femeie să nu -și dea seama că este însărcinată săptămâni sau chiar luni, dacă nu se așteaptă perioada ei.

Outlook

Dacă o persoană dorește să sară o perioadă, pastila de control al nașterii Oferă o metodă sigură și eficientă. Există mici sau deloc riscuri asociate cu omiterea uneia sau mai multor perioade în acest fel.

Cu toate acestea, o persoană ar trebui să verifice cu un medic înainte de a sări o perioadă și dacă apare retragerea sau sângerarea descoperirii.

Un medic poate fi, de asemenea, capabil să recomande un tip de control al nașterii care întârzie fie perioadele, fie are mai puține efecte secundare.

Î:

Este sigur să vă omiteți perioada? Care sunt beneficiile și riscurile?

A:

Perioadele de săritură Utilizarea unui contraceptiv hormonal este în general considerată sigură. Hormonii îți protejează uterul și păstrează căptușeala interioară subțire, astfel încât să nu ai perioade la fel de des. Un dezavantaj pe care îl experimentează unii oameni este sângerarea neașteptată. Dacă acest lucru se întâmplă des, este posibil ca oamenii să fie nevoiți să -și programeze perioada pentru a avea loc la fiecare 2-3 luni, mai degrabă decât să distanțeze ciclul mai mult. Alți oameni nu au niciodată probleme cu sângerare descoperită și pot spaționa perioade, astfel încât să aibă doar un cuplu pe an. Acestea sunt lucruri de discutat cu medicul dumneavoastră atunci când decideți ce abordare este potrivită pentru dvs. Persoanele care nu folosesc contracepția hormonală și nu au perioade regulate ar trebui să -și vadă medicul, deoarece poate exista o problemă de sănătate de bază.

Răspunsurile reprezintă opiniile experților noștri medicali. Tot conținutul este strict informațional și nu ar trebui să fie considerat sfaturi medicale.

 • Controlul nașterii/contracepția
 • Sănătatea femeilor/ginecologia

Știri medicale de astăzi are orientări stricte de aprovizionare și orientări de aprovizionare stricte și Desenează doar din studii revizuite de la egal la egal, instituții de cercetare academică și reviste medicale și asociații. Evităm să folosim referințe terțiare. Legăm surse primare – inclusiv studii, referințe științifice și statistici – în cadrul fiecărui articol și le enumerăm, de asemenea, în secțiunea Resurse din partea de jos a articolelor noastre. Puteți afla mai multe despre cum ne asigurăm că conținutul nostru este exact și actual citind politica noastră editorială .

Este sigur să luați pepto-bismol în timpul sarcinii?

Oamenii adesea obțin supărări stomacale și diaree în timpul sarcinii, dar este sigur să luați pepto-bismol pentru aceste simptome atunci când sunt însărcinate sau alăptare?

Pepto-Bismol este un medicament fără renume utilizat pentru ameliorarea stomacului supărat, a arsurilor la stomac și a diareei.

Este de obicei sigur de utilizat atunci când nu este însărcinată. Cu toate acestea, multe medicamente pot traversa placenta, făcându-le nesigure în timpul sarcinii.

Acest articol va explora siguranța și riscurile utilizării pepto-bismol în timpul sarcinii și alăptării, precum și sugerează alte grupuri de medicamente care pot ajuta Ameliorați un stomac supărat.

Este sigur să folosiți pepto-bismol în timpul sarcinii?

În timp ce pepto-bismolul se dovedește a fi sigur pentru majoritatea oamenilor, oamenii de știință nu pot spune cu siguranță că aceasta este este în siguranță în timpul sarcinii.

pepto-bismol este un compus numit subsalicilat de bismut. Acest medicament are mai multe efecte:

 • Este un antiinflamator care reduce inflamația căptușelii stomacale, ceea ce poate ajuta la ameliorarea unui stomac supărat.
 • încetinește mișcarea a stomacului, care poate ajuta la reducerea crampelor și a disconfortului asociate cu diaree.
 • reduce acidul în stomacul unei persoane și acoperă gâtul, ceea ce poate ajuta la ameliorarea arsurilor la stomac ușor.

există puține dovezi că pepto-bismolul provoacă efecte secundare dăunătoare în timpul sarcinii, deși nu există prea puține cercetări care să spună că este în siguranță. Cercetări privind siguranța. Acest neajuns se datorează faptului că nu este etic să efectuați teste de droguri la femeile care sunt însărcinate din cauza posibilelor riscuri pentru femeie și bebeluș.

pepto-bismol poate să nu fie sigur de utilizat în timpul sarcinii, deoarece, la fel ca în cazul Aspirină, este un salicilat. Acest grup de medicamente este antiinflamator și se știe că are efecte legate de sângerare.

Din acest motiv, mulți medici restricționează utilizarea pepto-bismol în timpul celui de-al treilea trimestru, deoarece doresc să reducă riscurile de sângerare În timpul nașterii.

De asemenea, anomaliile de naștere care au impact asupra inimii unui bebeluș în curs de dezvoltare sunt cunoscute a fi rezultatul salicilelor. Experții nu au raportat aceste complicații cu pepto-bismol, dar le-au văzut cu aspirină și medicamente similare.

Anomalii de naștere de la salicilați sunt mai frecvente atunci când oamenii le iau mult timp sau când iau mai mult decât cantitatea recomandată.

oamenii pot prefera să evite pepto-bismol în timpul sarcinii, deoarece mai multe medicamente alternative s-au dovedit a trata aceeași problemă.

Este sigur să folosiți pepto-bismol la alăptarea?

Există foarte puține cercetări cu privire la efectele pepto-bismolului asupra laptelui matern sau a sugarilor alăptați.

Conform Bibliotecii Naționale de Medicină din SUA, poate fi mai bine să evitați pepto-bismol Când alăptați, deoarece este posibil ca laptele matern să absoarbă salicilat.

alternative la pepto-bismol în timpul sarcinii

https://produsrecenzie.top/ Multe persoane prezintă un stomac supărat, arsuri la stomac sau diaree în timpul sarcinii. Diareea persistentă poate interfera cu capacitatea unei persoane de a absorbi nutrienții din alimente, ceea ce poate afecta copilul în curs de dezvoltare.

anumite medicamente pot fi sigure de utilizat în timp ce este însărcinată, atât timp cât o persoană face acest lucru sub îngrijirea medicului și instrucțiuni. Medicamentele care pot fi sigure pot include antiacide specifice, reducători de acid și inhibitori de pompă de protoni.

Este esențial pentru oameni să-și amintească că recomandările despre diverse medicamente pot fi modificate pe baza noilor cercetări, inclusiv a informațiilor Date aici.

Din cauza imaginii în continuă schimbare, oamenii ar trebui să vorbească întotdeauna cu medicul lor înainte de a lua orice medicament în timp ce sunt însărcinate.

Schimbări de stil de viață

Medicii pot Recomandați o combinație de medicamente și modificări ale stilului de viață pentru a reduce simptomele pe care o persoană le întâmpină.

modificări ale stilului de viață pentru a reduce stomacul supărat, greața și arsurile la stomac pot include:

 • Mâncarea mai multor Mese mici pe zi, în loc de mese mari
 • Nu mănâncă cu 3 ore înainte de culcare
 • Evitarea alimentelor care declanșează simptomele stomacului supărat, cum ar fi alimente picante sau băuturi caffeinate
 • Elevarea capului patului cu perne sau o pană de spumă la odihnă sau dormit
 • Alegerea alimentelor bland care ajută la supărarea St pe St Omachs, cum ar fi Ginger Ale sau Crackers Plain

Este esențial, de asemenea, ca oamenii să rămână hidratați dacă se confruntă cu diaree. Consumul de lichide limpede și consumul unei diete blande poate ajuta, de obicei, în timp ce diareea se rezolvă.

Dacă diareea persistă peste câteva zile, oamenii ar trebui să contacteze un medic pentru posibile medicamente și tratamente pe bază de rețetă.

Outlook

pepto-bismol nu este un medicament bine cercetat în ceea ce privește siguranța în timpul sarcinii. Drept urmare, oamenii ar putea dori să evite acest medicament atunci când sunt însărcinate și alăptează.

Dacă cineva are îngrijorări cu privire la luarea vreunui medicament în timpul sarcinii sau când alăptează, ar trebui să vorbească cu medicul lor.

 • Sarcina/obstetrica

este timpul să schimbați modul în care sunt ținuți bebelușii imediat după naștere?

Schimbarea modului în care se ține un copil înainte ca cordonul ombilical să fie fixat ar putea îmbunătăți preluarea unei proceduri care va îmbunătăți ratele de Deficiențe de fier la nou -născuți, potrivit unui nou studiu în Lancet.

Recomandări curente cu privire la modul în care bebelușii ar trebui să fie reținuți imediat după naștere se bazează pe studii efectuate în urmă cu 35 de ani. Ei sugerează că copilul trebuie să fie ținut în „poziția introitus”, care se află la nivelul placentei, astfel încât să poată trece suficient sânge de la placentă la copil.

Dar această poziție este greoaie pentru persoana care deține copilul și, de asemenea, interferează cu contactul imediat între mamă și copilul ei.

Studiile au arătat, de asemenea, că întârzierea prinderii cordonului ombilical până la 2 minute după naștere îmbunătățește această transfuzie placentară și reduce riscul de deficiență de fier la sugar.

Dar cercetătorii din spatele noului studiu consideră că poate exista o preluare scăzută a prindere a cordonului întârziat în spitale ca urmare a penibilului poziției introitus și că acest lucru poate duce la mai mulți bebeluși decât necesare având deficiențe de fier.

Pentru a promova această procedură în spitale, cercetătorii au comparat eficacitatea poziției introitus în transferul sângelui din placentă cu o poziție alternativă și mai confortabilă.

Eficacitatea poziției introitus în comparație cu plasarea bebelușului pe abdomenul mamei

în trei spitale din Argentina, cercetătorii au comparat 197 de bebeluși care au fost deținuți în poziția standard de introitus, în timp ce suferă de prindere întârziată a cordonului, cu 194 de bebeluși care au fost așezați imediat pe abdomenul sau pieptul mamei după naștere, în timp ce au suferit, de asemenea, o prindere întârziată a cordului.

Greutățile bebelușilor au fost înregistrate la naștere și imediat după prinderea întârzierii a cordului. Acest lucru le -a permis cercetătorilor să măsoare volumul de sânge care a trecut de la placenta la bebeluș.

au descoperit că nu există nicio diferență statistică între cele două grupuri în ceea ce privește cantitatea de sânge transferată de la placenta către copil.

Aceasta înseamnă că plasarea copilului pe mamă nu este mai puțin eficientă decât poziția introitus, dar are avantajul de a fi mai puțin penibil și permite contactul imediat între mamă și copilul ei.

autorul principal Prof. Nestor Vain explică faptul că „din cauza potențialului de legare sporită între mamă și copil, succesul crescut al alăptării și respectarea procedurii, deținerea copilului de către mamă imediat după naștere ar trebui să fie recomandat puternic. ”

De asemenea, confortul relativ oferit de metoda alternativă de deținere poate încuraja mai multe spitale să urmărească prindere întârziată a cordului, ceea ce ar putea îmbunătăți ratele deficiențelor de fier la nou -născuți.

„Introducerea în practică a cordonului întârziat a fost sporadică, problemele logistice fiind un posibil motiv”, recunoaște dr. Tonse Raju, al Institutului Național de Sănătate și Dezvoltare Umană Eunice Kennedy Shriver din Bethesda, MD.

Scriind într -un comentariu legat de studiu, dr. Raju spune că este intuitiv să se mențină poziția nou -născutului sub nivelul placentei, deoarece gravitația ar trebui să maximizeze volumul de sânge transferat. Cu toate acestea:

„… încercarea de a ține de un copil umed, puternic care plânge și înfundat la perineu timp de 2 minute, în mâinile mănușate, este incomod și poate fi riscant. Când mama așteaptă cu nerăbdare să -și țină copilul și tatăl face fotografii, 2 minute ar putea părea o eternitate. ”

„Studiul lui Nestor Vain și colegii din Lancet ar trebui să aducă un suspin de ușurare de la cei care încearcă să încorporeze în practică cordonul ombilical întârziat”, concluzionează dr. Raju. „Rezultatele sunt convingătoare și arată că gravitația nu a avut un efect asupra volumului transfuziei placentare.”

 • Blood/hematologie
 • Asistență medicală/moașă
 • Sarcina/Obstetrică

Meditația este răspunsul la declinul cognitiv?

Într -un studiu susținut de Dalai Lama, indivizii care meditează în mod regulat au fost urmate de peste 7 ani. Autorii concluzionează că meditația poate spori abilitățile mentale și poate proteja împotriva declinului cognitiv legat de vârstă.

Pe măsură ce îmbătrânim, capacitatea noastră cognitivă alunecă lent. Deficitele rezultate ar putea afecta raționamentul, memoria și viteza de procesare, printre altele.

poate afecta și capacitatea noastră de a ne concentra și de a ne concentra.

Deoarece oamenii din Statele Unite sunt acum acum Trăind vieți mai lungi, cercetătorii sunt dornici să găsească modalități de a ne menține creierul sănătos și alert mai mult timp.

pentru a ne ajuta să păstrăm un accent accentuat, oamenii de știință au încercat o serie de intervenții potențiale-inclusiv formarea cognitivă bazată pe computer Programele și schimbările stilului de viață.

meditația și atenția, deoarece intervențiile au arătat, de asemenea, promisiune. De exemplu, meditația este considerată a stimula o serie de abilități cognitive, cum ar fi claritatea mentală, stabilitatea și creativitatea, în timp ce crește durata de timp pe care cineva își poate ține atenția.

Important, meditația este ușor de făcut Practicați acasă, relativ rentabil și este puțin probabil să provoace efecte secundare.

Mai multe studii au investigat intervențiile atente și au fost martorii anumitor beneficii, cum ar fi o reducere a rătăcirii. Cu toate acestea, puțini au evaluat dacă beneficiile meditației pot dura pe perioade mai lungi de timp.

meditația pe termen lung

În ultimii ani, un studiu în curs de desfășurare a încercat să completeze Acest decalaj în înțelegerea noastră. Oamenii de știință de la Universitatea din California, Davis (UC Davis) Center for Mind and Brain au urmat un grup de oameni care au participat la un curs de meditație în urmă cu 7 ani.

Studiul lor a fost publicat recent în Journal of Cognitive Îmbunătățirea în psihologie la UC Davis.

Proiectul a urmat 60 de meditatori experimentați care au participat la două retrageri de meditație organizate la Shambhala Mountain Center din Red Feather Lakes, CO.

Participanții au fost școlari de un Savantul budist, profesorul și autorul numit B. Alan Wallace, de la Institutul Santa Barbara pentru Studii de Conștiință din California.

În timpul retragerilor, participanții au avut două sesiuni de meditație de grup în fiecare zi și, pentru restul Din zilele lor, au meditat pentru o medie de 6,75 ore suplimentare.

Beneficiile meditației

Participanții au fost evaluați înainte, în timpul și imediat după retragere. Apoi, au fost urmăriți la 6 luni, 18 luni, iar nota de 7 ani

Call Now Button