Seleccionar página

Това води до намалено усещане в долната половина на тялото. ”

страници

«Първо‹ Предишна123 Цялото съдържание тук е само за информационни цели. моят отговор Това съдържание не замества професионалната преценка на вашия собствен доставчик на психично здраве. Моля, консултирайте се с лицензиран специалист по психично здраве за всички индивидуални въпроси и проблеми.

за автора

Cheryl Butler Project Parenthood

Cheryl L. Butler беше домакин на могъщия подкаст на мама в продължение на девет години от 2012 до 2021 г. Тя е майка на осем деца. Нейният опит с безплодие, осиновяване, седем бременности и отглеждане на деца с забавяне на развитието й помогнаха да стане ресурс за радостите и предизвикателствата на родителството. Можете да се свържете с нея по имейл.

Следвайте Facebook LinkedIn Pinterest Абонирайте се за Project Parenthood Podcast Spotify Google Stitcher

Как може хормоните в млякото или месото да повлияят на здравето ви?

от Monica Reinagel, MS, LD/N , CNS Nutrition Diva 3 февруари 2010 г. 5-минутна ReadePisode #80 Играйте пауза Слушайте хормони в храната В момента изпитваме проблеми с възпроизвеждането на Safari. Ако искате да слушате аудиото, моля, използвайте Google Chrome или Firefox.

Читател във Фредериксбург, VA ме попита да говоря за хормони в храната и техните ефекти върху вашето здраве.

Подкастът издание От тази статия е спонсорирана от Audible. Посетете audiblepodcast.com/diva, за да разгледате всички страхотни заглавия и след това изберете едно за изтегляне безплатно, когато се регистрирате за 14-дневна пробна продукти за домашни птици или свинско месо. Така че плащането на допълнително за яйца или бекон без хормони е като да плащате допълнително за броколи без мазнини. Но не се чувствайте твърде зле, ако сте паднали за това – много от нас го направиха. Те обаче дават хормони на кравите – както млечни крави, така и вида, които се отглеждат за месо. Разнообразие от хормони – както естествени, така и синтетични – се използват за увеличаване на производството на мляко и за по -бързо тегло на кравите да растат до тяхното клане. Всъщност Science News съобщава, че хормоните се дават на 80% от всички американски говеда. Това проблем ли е?

Хормоните в храната са нездравословни?

Някои учени се опасяват, че хормоналните остатъци в месото и млякото могат да повлияят на хората, които ги консумират, евентуално да повлияят на възрастта, на която момчетата и момичетата достигат пубертета или увеличаване на риска от рак. Environmentalists are concerned that a lot of those hormones are going to end up in the cow’s manure and will make their way into streams and rivers, affecting fish, frogs, and other sensitive fauna.

The cattle industry insists that Използването на хормони е не само безопасно, но се възползва от потребителите, като намалява разходите. Те твърдят, че „преобладаващ набор от научни доказателства осигурява неговата безопасност и ефективност“ и че има „световен научен консенсус за подкрепа на използването на хормони“. Е, може би не толкова. Европейският съюз забрани използването на хормони в добитъка и забранения внос на говеждо месо от Съединените щати въз основа на тези проблеми.

Какви са доказателствата за хормоните в месото и млякото?

Засега няма окончателно доказателство, че даването на хормони на кравите причинява проблеми при хората – или че не. Просто не е имало големи, категорични проучвания по въпроса. Най-вече това, което имаме, са малки, краткосрочни проучвания за безопасност, проведени от компаниите, които продават хормоните. Както можете да си представите, има някои въпроси относно валидността на тези резултати.

САЩ FDA настоява, че месото и млякото от кравите, дадени хормони, са идентични с месото и млякото, произведени без хормони.

Въпреки това, САЩ FDA настоява, че използването на хормони в говеждо и млечни говеда не представлява заплаха за човешкото благосъстояние и че месото и млякото от кравите, дадени хормони, са идентични с месото и мляко на хормоните в месото е незначително в сравнение с количеството, произведено от нашите собствени тела. В някои случаи нивото на хормоните при лекувани говеда може да бъде по -ниско от нивата при нелекуваните говеда. Например, нелекуваният бик би имал много по -високи нива на естествен тестостерон от кастриран кормил, който получава хормонална заместителна терапия.

В случай на хормони, дадени на млечните крави за увеличаване на производството на мляко, този хормон се демонтира чрез храносмилателния процес и не се абсорбира в кръвта. Дори и да е бил, хормонът не се признава като хормон от човешкото тяло и е малко вероятно да има някакъв ефект.

страници

12next ›Последно»

за автора

Monica Reinagel, MS, LD/N, CNS

Monica Reinagel е сертифициран от борда лицензиран хранител, автор и създател на един от най-високо класираните подкасти за здраве и фитнес на iTunes. Нейният съвет редовно се представя в The Today Show, д -р Oz, NPR, и във водещите национални вестници, списания и уебсайтове. Имате ли въпрос за хранене? Обадете се на линията за слушатели на хранителната дива на 443-961-6206. Въпросът ви може да бъде включен в шоуто.

от Monica Reinagel, MS, LD/N, CNS Diva Diva 10 декември 2010 г. 1-минутна четене

q. Вярно ли е, че кафето може да причини целулит? А. Не, пиенето на кафе не причинява целулит. Всъщност кожните кремове, които съдържат кафе (или кофеин), се оценяват, за да намалят появата на целулит-въпреки че не бих очаквал чудеса!

С любезното съдействие на Shutterstock

за The Автор

Monica Reinagel, MS, LD/N, CNS

Monica Reinagel е сертифициран от борда лицензиран диетолог, автор и създател на един от най-високо класираните подкасти за здраве и фитнес на iTunes. Нейният съвет редовно се представя в The Today Show, д -р Oz, NPR, и във водещите национални вестници, списания и уебсайтове. Имате ли въпрос за хранене? Обадете се на линията за слушатели на хранителната дива на 443-961-6206. Въпросът ви може да бъде включен в шоуто.

трикове на Get-Fit за приготвяне на краката и ABS готови за лятото, без значение кой тип тяло сте.

от Бен Грийнфийлд Get-Fit Guy 4 юни 2012 г. 3-минутен readepisode # 94 Играйте пауза Слушайте как да получите по -добри крака и ABS за лятото, в момента изпитваме проблеми с възпроизвеждането на Safari. Ако искате да слушате аудиото, моля, използвайте Google Chrome или Firefox.

Както научихте миналата седмица, в епизода кой тип тяло сте?, Програма за упражнения, която работи добре за един човек, може да не работи и добре за теб. В днешния епизод ще видите как тази информация може да се използва на практическо ниво и да се научите как да получите по -добри крака и абс за лятото, без значение кой тип тяло сте.

Нека отидем Чрез всеки тип тяло за мъже и жени и вижте как всеки тип може най -добре да постигне по -добри крака и по -добър абс за лятото:

мъжки ектоморф – мъжките ектоморфи имат кльощави ръце и крака, тънки кръста, китки и глезени, ниски Мускулна маса и „клонки“ форми. Тъй като мъжкият ектоморф има по -трудно време да облече мускулите, единичните ставни упражнения като удължаване на краката, къдрици на крака или хрупки не са най -доброто решение за получаване на по -добри крака и по -добър абс. Вместо това мъжкият ектоморф трябва да прави големи тежести и ниски повторения (6-8 повторения) на клякания и мъртви лифти, тъй като и двете упражнения са насочени към краката и ABS много ефективно.

Женски ектоморф – женските ектоморфи са подобни на WAIF и тънки, с тънки вратове, рамене, бедра, китки, телета и глезени – форма на „владетел“. Въпреки че е подобно на мъжки ектоморфи, женските ектоморфи реагират по-добре на многоетажни упражнения. Установих, че в повечето случаи женските ектоморфи се чувстват по-удобни и са склонни да се нараняват по-малко с упражнения като клекове за чаши и люлеещи се кляка-с по-големи тежести и по-ниски повторения (6-8 повторения).

страници

12next ›Последно» Цялото съдържание тук е само за информационни цели. Това съдържание не замества професионалната преценка на вашия собствен доставчик на здраве. Моля, консултирайте се с лицензиран здравен специалист по всички индивидуални въпроси и проблеми.

за автора

Бен Грийнфийлд

Бен Грийнфийлд получи бакалавърска и магистърска степен от Университета на Айдахо в спортната наука и физиологията на упражненията; Лични сертификати за обучение и сила и кондициониране от Националната асоциация за сила и кондициониране (NSCA); Сертификат за спортно хранене от Международното общество за спортно хранене (ISSN), усъвършенстван сертификат за монтаж на велосипеди от Серота. Той има над 11-годишен опит в треньорските професионални, колегиални и развлекателни спортисти от всички спортове и както помогнаха стотици клиенти да постигнат загуба на тегло и фитнес.

Абонирайте се за подкаст на Get-Fit Guy Spotify Google Stitcher

Могъщата мама е доставила седем бебета и скоро ще бъде баба. Ето десет належащи въпроса за умовете на днешните бременни жени, на които те се сблъскват, за да са отговорили. Този епизод обхваща пет въпроса, с които жените се борят в последния си триместър. (За въпроси жените имат в първия си триместър, вижте първа част тук!)

от Cheryl Butler Project Parenthood 26 ноември 2018 г. 9-минутен readepisode #508 Играйте пауза Слушайте 5 отговора на въпроси в последния ти триместър на бременността Ние ние ние ние В момента изпитват проблеми с възпроизвеждането на Safari. Ако искате да слушате аудиото, моля, използвайте Google Chrome или Firefox.

За щастие, всичко това се промени и днес нямам абсолютно никакви неприятности относно обсъждането на тази важна и необходима тема – просто, защото сте бременна ( Освен ако не изпитвате бременност с висок риск и вашият лекар не е препоръчал не сексуален контакт) не означава, че не можете да се наслаждавате Нараниха бебето, когато правят любов към бременната си съпруга, но това просто не е така. Пенисът на партньора ви няма да проникне в бебето. (И вашето бебе няма да знае, че мама и татко правят дивото нещо!) Амниотичната сак и силните мускули на матката защитават бебето, а гъстата слуз, която запечатва шийката на матката, също помага. Медицински съвети, дадени на marchofdimes.org, гласи: „Ако бременността ви е здрава, можете да правите секс. Вие и вашият партньор можете да използвате позиции, които са безопасни и удобни през цялата бременност. ”

Както е посочено в секса по време на бременността,„ Ако след сексуален контакт не изглежда правилно, например, че ако имате болка по време на секс , или имате тежко кървене, изтичане на амниотична течност или болезнени спазми, които не изчезват след секс, обадете се на вашия доставчик или отидете в спешното отделение. Имайте предвид, че е нормално да имате някакви спазми или забелязване след секс, когато сте бременна и че да имате оргазъм може да причини спазми. »

Бременните двойки за първи път са нови за всички невероятни промени, които се случват в нарастващото тяло на мама, така че е напълно естествено да се притеснявате как сексът ще се отрази на нея и бебето. Ако обаче изпитвате здравословна бременност и вашият лекар не е посочил, че не можете да имате сексуални отношения, бъдете готови да споделите това невероятно интимно време с половинката си. Това ще се промъкне и тече с напредването на бременността ви и тялото ви продължава да расте, но когато настроението удари – отидете за това!

3. Провален ли съм, ако обмисля епидурален?

моята 8-месечна бременна дъщеря каза, че този въпрос е нещо, което новата й група бременни приятели обсъжда често. „Не мислех, че тази тема ще бъде толкова срамна, колкото е, но като разговарям с бременните си приятели, се чувстваме„ по -малко “, че обмисляме или се нуждаем от епидурална, за да помогнем за управлението на нашата болка по време на раждането и раждането и нямаме ‘ Вместо това естествено раждане “, сподели тя тревожно.

Аз лично доставих едно дете с неуспешен епидурален, така че знам как се чувства естественото раждане. Имах щастието да изживея следващите си шест труда с успешни епидурали и никога не съжалявах за момент, че имам нужда от управление на болката, особено когато вагинално доставих девет и десет килограма бебета!

Обичах отговора един на колегите на дъщеря ми споделиха с нея за избора на епидурална. „Няма такова нещо като„ естествен коренен канал “, така че защо трудните майки трябва да се засватят да се чувстват по -малко адекватни, защото искат да имат анестезия?“

Както е обяснено в статията на Американските асоциации за бременност за епидуралната анестезия, “ Епидуралите блокират нервните импулси от долните гръбначни сегменти. Това води до намалено усещане в долната половина на тялото. ”

Със сигурност има медицински плюсове и минуси за това дали епидуратът е подходящ за вас, но днес покриваме емоционалния аспект на избора на избора Да има такъв.

Бременността на всяка жена е различна и такава е и опитът за раждане и раждане на всяка жена.

Всяка мой труд беше дълъг над 20 часа. В моя подкаст 4 проверка на реалността за нови майки, откровено обсъждам болката, която жените издържат след раждането. Тъй като ние се фокусираме толкова върху бременността и раждането, е супер лесно да забравим какво следва – задействайки телата си и опознаване Мога да ви кажа, че няма срам как това бебе прави външния си вид. Независимо дали става въпрос за не-медиирано раждане, планирано или неочаквано C-секция или доставка, направиха толкова по-удобно с епидурално-да се насладите на това сюрреалистично време в живота ви. Когато бебето ви най -накрая пристигне, вие ще бъдете в облак девет!

4. Как да разбера кога е Showtime?

Говорейки за това, когато вашето бебе пристигне, друг въпрос за безброй умове на жените в последния им триместър е как те ще могат да определят дали всъщност работят или не.

Ако насрочите посещение в майчинското център на вашата болница или се запишете в часове за раждане, много от вашите въпроси относно предварителния труд и действителния труд ще бъдат обсъдени и отговори. Може би вече сте изпитвали контракции на Braxton Hicks, затягане в корема, който идва и си отива. Те са контракции на вашата матка в подготовката за раждане и много често срещани през последния триместър. Обикновено те не са болезнени, но се чувстват като плътно притискане във вашата матка.

страници

«Първо‹ Предишна123Next ›Последно» цялото съдържание тук е само за информационни цели. Това съдържание не замества професионалната преценка на вашия собствен доставчик на психично здраве. Моля, консултирайте се с лицензиран специалист по психично здраве за всички индивидуални въпроси и проблеми.

за автора

Cheryl Butler Project Parenthood

Cheryl L. Butler беше домакин на могъщия подкаст на мама в продължение на девет години от 2012 до 2021 г. Тя е майка на осем деца. Нейният опит с безплодие, осиновяване, седем бременности и отглеждане на деца с забавяне на развитието й помогнаха да стане ресурс за радостите и предизвикателствата на родителството. Можете да се свържете с нея по имейл.

Следвайте Facebook LinkedIn Pinterest Абонирайте се за Project Parenthood Podcast Spotify Google Stitcher от Monica Reinagel, MS, LD/N, CNS Nutrition Diva 15 юни 2010 г. 1-минутен прочетете

Попитайте дивата : Какво е сервиране на сушени плодове или зеленчуци?

q. Как измервате размерите на сервиране за сушени плодове и зеленчуци? Например, ако една сервиране на пресни домати е 1/2 чаша, колко слънчеви домати са равни на една порция? А. Като (много) общо правило, размерът на сервиране на сушени плодове и зеленчуци е половината от този. И така, ¼ чаша изсушени на слънце домати или сушени кайсии биха били еквивалентни на половин чаша, порция пресни домати или кайсии.

Вижте тези свързани епизоди и съвети:

Contents

Call Now Button